Το ραγού γίνετε από μοσχαρίσιο κρέας ψιλοκομμένο σαν χοντροκομμένος
κιμάς. Παλιά έπαιρναν μοσχαρίσιο κρέας ποντίκι το έκοβαν σε μικρά
κομμάτια και το έβραζαν σε λίγο νερό. Το ψιλόκοβαν μετά σε ίνες και το έβαζαν στην
σάλτσα ντομάτας να το τελειώσουν. Τώρα μπορούμε να το κάνουμε κιμά περνώντας τον μια φορά. Υλικά 1 κιλό κιμά 500 γραμ. σάλτσα ναπολιτέν
Εκτέλεση Καθαρίζουμε τα καρότακαι το σέλερι. Τα κόβουμε σε κομμάτια και τα βάζουμε σε μούλτι. Χτυπάμε να
ψιλοκοπούν αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο λάδι.
Υλικά 3 μεγάλες πατάτες 1 κόκκινη γλυκοπατάτα 2 φλιτζάνια ψίχα κάστανο 1 φλιτζάνι γάλα 1 κουτ. Σούπας βούτυρο Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση Βράζουμε σε νερό τις πατάτες. Όταν είναι μαλακές τις
σουρώνουμε και τις βάζουμε πάλι στην κατσαρόλα με το βούτυρο. Με το
πολτοποιειτή τις λιώνουμε και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν καλά.