Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Ανγκλέζ Βανίλιας





Υλικά
Βανίλια σε υγρή μορφή
250 γρ. κρέμα γάλακτος
125γρ. γάλα
100 γρ. κρόκος αυγού
50γρ. ζάχαρη
3γρ αλάτι






Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το γάλα με την κρέμα και ρίχνουν λίγο εκχύλισμα βανίλιας. Μεταφέρουμε λίγο από το μείγμα στο μπολ με τους κρόκους να πάρει θερμοκρασία το αυγό και στη συνέχεια ρίχνουν τους κρόκους στο μείγμα με το γάλα και την κρέμα ανακατεύοντας πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: