Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Σουβλάκι αλά Volta Koyzina

Υλικά
500 γραμμ. κιμά μοσχαρίσιο
1 καρότο τριμμένο
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 πιπεριά μέτρια κομμένη σε μικρά κυβάκια
2 φλιτζάνια τριμμένη κεφαλογραβιέρα
1 κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες χωρίς το υγρό τους
10 πίτες για σουβλάκια
10 αυγά

Αλάτι και πιπέρι
Λαδόκολλα για το τύλιγμα

Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε τον κιμά σε τηγάνι αντικολλητικό μέχρι να αρχίσει να παίρνει χρώμα. Ρίχνουμε το κρεμμύδι τριμμένο, το καρότο και την πιπεριά και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι και τσιγαρίζουμε να πάρε όλα τα υγρά που έχει. Βάζουμε τα μανιτάρια και ανακατεύουμε για 3 – 5 λεπτά ακόμα.


Κατεβάζουμε από την φωτιά και σε τηγάνι αντικολλητικό ψήνουμε τις πίτες.
Τηγανίζουμε σε ελάχιστο λάδι κάθε αυγό μόνο του και το γυρνάμε να ψηθεί και από τις δύο πλευρές.



Παίρνουμε μια πίτα σε ένα κομμάτι λαδόκολλα και βάζουμε μέσα μια κουταλιά σούπας κιμά, 


από πάνω μία στρώση τυρί τριμμένο 


και μετά ένα αυγό τηγανισμένο. 


Διπλώνουμε σε σουβλάκι και το απολαμβάνουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: