Υλικά
1 φλιτζάνι και 2 κουταλιές σούπας πάπρικα
1 φλιτζάνι σκόνη σκόρδου
1 φλιτζάνι σκόνη κρεμμύδι
3 κουταλάκι γλυκού αλάτι
3 κουταλάκια γλυκού πιπέρι
3 κουταλάκια γλυκού τριμμένη ρίγανη
3 κουταλάκια γλυκού θυμάρι
2 κουταλάκια γλυκού πιπέρι καγιέν
1 κουταλάκι γλυκού νιφάδες καυτερής κόκκινης αποξηραμένη
πιπεριάς
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και τα αποθηκεύουμε σε
αεροστεγή δοχείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου