Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Ρολά κιμά με γέμιση τυρί και μπέικον


Υλικά για 5 ρολά
1 κιλό κιμά μοσχάρι
1 αυγό
3 κουταλιές σούπας φρυγανιά τριμμένη
6 μπαστουνάκια τυρί
12 φέτες μπέικον
1 κρεμμύδι τριμμένο
Αλάτι και πιπέρι
Για την επικάλυψη
2 φλιτζάνια φρυγανιά τριμμένη
2 αυγά χτυπημένα καλά
1 φλιτζάνι αλεύρι
1 κουταλιά γλυκού πάπρικα
1/2 κουταλάκι γλυκού σκόρδο σκόνη
Λάδι για τηγάνισμα


Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά με το τριμμένο κρεμμύδι, το ένα αυγό, και τις 3 κουταλιές φρυγανιάς αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και χωρίζουμε σε 6 μπαλάκια.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά. Σε ένα πιάτο ανακατεύουμε την φρυγανιά με την πάπρικα και το σκόρδο αλάτι και πιπέρι
Τυλίγουμε κάθε μπαστουνάκι τυρί με δύο φέτες μπέικον.



 Παίρνουμε ένα μπαλάκι κιμά τυλίγουμε με αυτό ένα τυρί με το μπέικον. Κάνουμε το ίδιο με όλα τα μπαλάκι και το τυρί.


Περνάμε κάθε ρολάκι από το αλεύρι μετά από το αυγό και τέλος από την φρυγανιά.




Τηγανίζουμε κάθε ρολάκι για 5 λεπτά και από τις δύο πλευρές.


Σερβίρετε με πουρέ, σαλάτα ή τα βουτάτε σε ντιπ.





Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: