Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Αγγούρι γεμιστό σαλάτα


Υλικά
3 -4 αγγούρια
1 φλιτζάνι κέτσαπ
1/2  φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
2 κουταλιές σούπας πάπρικα
1/2 κουταλάκι γλυκού πιπέρι κόκκινο
Για την γέμιση
1 ντομάτα σε μικρά κυβάκια
1 φλιτζάνι γραβιέρα σε κυβάκια
2 καρότα στον τρίφτη
2 κουταλιές σούπας ελιές σε κομματάκια χωρίς το κουκούτσι
1/2  λεμόνι τον χυμό
1/2φλιτζάνι σταφίδες
Αλάτι

Εκτέλεση
Παίρνουμε τα αγγούρια τα καθαρίζουμε και με ένα κουταλάκι ή το εργαλείο που ανοίγουμε τα κολοκύθια αδειάζουμε το εσωτερικό αφήνοντας στο κάτω μέρος χωρίς να το βγάλουμε.

Περνάμε στο κάτω μέρος καλαμάκι για σουβλάκια,


Σε ένα πιάτο βάζουμε την κέτσαπ και σε ένα άλλο ανακατεύουμε την τριμμένη φρυγανιά, την πάπρικα και το κόκκινο πιπέρι.


Περνάμε τα αγγούρια μας από την κέτσαπ και μετά από το μείγμα φρυγανιάς να κολλήσει καλά.
Σε ένα μπολ βάζουμε τα υλικά για την γέμιση και ότι από τα υλικά μας περίσσεψαν από την επικάλυψη. Ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε τα αγγούρια μας. Είναι έτοιμα για σερβίρισμα.



Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα


Δεν υπάρχουν σχόλια: