Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Λικέρ από τσάπουρνα


Υλικά
230 γρ τσάπουρνα
230 γρ ζάχαρη
250 ml ρακή ή βότκα

Εκτέλεση
Πλένουμε τα τσάπουρνα και τα αφήνουμε να στεγνώσουν, Σε καθαρό βάζο βάζουμε όλα τα υλικά και κλείνουμε καλά.
Αφήνουμε στον ήλιο για ένα μήνα ανακινώντας περιοδικά το βάζο μας.
Σουρώνουμε και αποθηκεύουμε σε καθαρό μπουκάλι. Το σούρωμα γίνεται με πυκνή γάζα ή πυκνό τουλπάνι και όχι με φίλτρο καφέ.




Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: