Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Το Volta Koyzina στο street food festival




Πήγαμε στο street food festival και δοκιμάσαμε ότι καινούργιο βρήκαμε….

Εκτός από τα συνηθισμένα burger, σουβλάκια, παγωτά. Πίτσες, Ινδικό  φέτος δοκιμάσαμε νέες γεύσεις.







Δοκιμάσαμε στο HOPPERS TAPIOCARIA  <Brazilian street food> με γεύσεις από τη Bahia και τον Αμαζόνιο. Kρέπα από KASAVA είναι ένα είδος πατάτας αποξηραμένη και τριμμένη… κοσκινίζετε πάνω από καυτό τηγάνι και με την θερμότητα γίνετε μια ζύμη μετά τυλίγετε σαν κρέπα σε γλυκιά και αλμυρή… υπάρχει με κοτόπουλο, γαρίδες ή χοιρινό και γεμίζετε με λαχανικά και τυρί.
Ακόμα έχουν και burger Πρόκειται για τηγανιτά ψωμάκια φτιαγμένα από μαυρομάτικα φασόλια, που χωρίζεται στη μέση και σερβίρεται με ψητές ή τηγανιτές γαρίδες ,σάλτσα και λαχανικά, σε πολλές παραλλαγές..



CUBANO Ένα ταξίδι γεύσης στην Κούβα! Από έμπειρους chef αυθεντικές Λατινικών συνταγών του Agavita, μοναδικά, επιλεγμένα πιάτα σε κουβανέζικους ρυθμούς! Δοκιμάσαμε ρύζι με μαυρομάτικα φασόλια, ανανά, χοιρινό ψιλοκομμένο και σάλτσα από ντομάτα και πιπεριά.





Στο ABABU για πρώτη φορά που λειτουργεί και ακόμα δεν έχει ανοίξει σαν κατάστημα, δοκιμάσαμε γίδα ψημένη σε σιγανή φωτιά για ώρες και ψιλοκομμένη, <νοστιμότατη> μοσχάρι μαριναρισμένο και ψημένο με χειροποίητη μαγιονέζα και χοιρινό. Χρησιμοποιεί εκλεκτές πρώτες ύλες και αναβιώνει παραδοσιακές συνταγές με μοντέρνες τεχνικές έχοντας ως βάση το concept της ελληνικής πίτας.


CHICKEN PICKEN παναρισμένο κοτόπουλο Μαριναρισμένο σε γλυκιά πάπρικα, σκόρδο και αλατοπίπερο, κάνει μία βουτιά σε μυστικό mix πριν γίνει χρυσό στο τηγάνι.
Θα το απολαύσετε με σως τσένταρ, sweet chilly και honey mustard αλλά και ολόφρεσκες πατατούλες.





GURUN Ψητό χοιρινό γεμιστό με βότανα που κόβεται σε μικρά κομμάτια και σερβίρεται σε σάντουϊτς από τραγανό ψωμί.









COOLJERK σερβίρει τζαμαϊκανό κοτόπουλο, το γνωστό και ως Jerk chicken , καθώς και Creole φαγητά του δρόμου, όπως τα jerk corn , jamaican slaw και creole shrimps!

Και φυσικά όπως κάθε χρόνο με μουσική από τον PEPPER.








Δεν υπάρχουν σχόλια: