Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Hot dog του Volta Koyzina



Υλικά
4 ψωμάκια για Hot dog
4 λουκάνικα Φρανκφούρτης
4 φέτες τυρί για τοστ
8 φέτες μπέικον
Κέτσαπ και μουστάρδα




Εκτέλεση

Κόβουμε τα ψωμάκια κατά μήκος χωρίς να κόψουμε μέχρι τέλους.

Παίρνουμε κάθε λουκάνικο και το κόβουμε και αυτό κατά μήκος χωρίς να κοπεί εντελώς

Γεμίζουμε σε κάθε λουκάνικο με τυρί για τοστ σε λουρίδες.

Τυλίγουμε κάθε λουκάνικο καλά με μπέικον και στερεώνουμε αν χρειαστεί με οδοντογλυφίδες.

Ψήνουμε τα λουκάνικα στην γκριλιέρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι να ροδίσει το μπέικο από όλες τις μεριές.

Βάζουμε τα λουκάνικα στα ψωμάκια που πρώτα τα έχουμε περάσει λίγο από το αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε κέτσαπ και μουστάρδα.




Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα


Δεν υπάρχουν σχόλια: