Υλικά
1 κιλό βάση σάλτσα ντομάτας
100 γραμ. Μηλόξυδο
50 γραμ. καστανή ζάχαρη
50 γραμ αλάτι
10 γραμ. κύμινο τριμμένο
2% του μίγματος Αγάρ αγάρ
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά για την σάλτσα
γιαουρτλού. Ανάβουμε την φωτιά σε μέτρια. Πρέπει να φτάσει σε βρασμό για να
ενεργοποιηθεί το αγάρ αγάρ. Όταν πάρει βράση το περάσουμε από το ράβδομπλέντερ
για να γίνει μία απαλή κρέμα. Το βάζουμε σε ένα πλατύ σκεύος και στο ψυγείο για
να κρυώσει. Θα γίνει ένα ζελέ και ξαναμπλεντάρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου