Υλικά
½ κιλό Μοσχαρίσιο φρέσκο κρέας χωρίς λίπος (φιλέτο)
3 κουταλιές σούπας σάλτσα γιαουρτλού (δείτε εδώ)
3 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο σχινόπρασο
3 κουταλιές σούπας Ψιλοκομμένα εσαλότ
1 λάιμ ξύσμα και ο χυμός του
Λίγο Αλάτι
3 κουταλιές σούπας Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβουμε το μοσχάρι σε μικρά ίσια κομματάκια σχεδόν κιμά.
Βάζουμε το μοσχάρι σε ένα μπόλ και προσθέτουμε τα υπόλοιπα
υλικά. Ανακατεύουμε καλά αφήνουμε για 30 λεπτά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου