Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Ζύμη για τάρτες ή πίτες που διαλύετε στο στόμα της Αγγελικής

Υλικά
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1 ποτήρι ηλιέλαιο
2 κουταλάκια γλυκού μπέκιν πάουερ
1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρίσεις
Ελάχιστο αλάτι

Για την γέμιση ότι σας αρέσει η Αγγελική έβαλε ελιές, κρεμμυδάκι, και ήταν τέλια.

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ζυμώνουμε καλά. Βάζουμε την ζύμη σε μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά. 


Ανοίγουμε φύλο και κάνουμε πίτα ή ρολό με την γέμιση μας ή την στρώνουμε σε ταρτιέρα και βάζουμε την γέμιση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: