Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Πίτσα ντιπ Τυριών

Υλικά
1/2 φλιτζάνι γάλα
180 γραμ. κρέμα τυρί
1/2 φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα
1/2 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
1 φλιτζάνι κέτσαπ
150 γραμ σαλάμι αέρος σε φέτες
2 κουταλιές σούπας τριμμένο Γκούντα
Φέτες ψωμί

Εκτέλεση
Σε κατσαρόλι βάζουμε το γάλα να ζεσταθεί. Ρίχνουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε την μοτσαρέλα και την παρμεζάνα και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν και να λιώσουν.
Ρίχνουμε το μίγμα σε πυρέξ βάζουμε από πάνω την κέτσαπ και την απλώνουμε.
Ρίχνουμε το γκούντα και απλώνουμε το σαλάμι αέρος.

Ψήνουμε στον φούρνο στους 230ο για 15 λεπτά και σερβίρουμε με ψημένο ψωμί ή κριτσίνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: