Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Ντιπ Τυριών για πατάτες

Υλικά
240 γραμ κρέμα γάλακτος
240 γραμ. τυρί κρέμα
1 κουταλάκι γλυκού μαϊντανός ψιλοκομμένος αποξηραμένος σε σκόνη
1 κουταλάκι γλυκού σκόρδο σε σκόνη
1 κουταλάκι γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη (ή 1 κρεμμύδι ψιλά τριμμένο)
1 κουταλάκι γλυκού πιπέρι
1 κουταλάκι γλυκού βασιλικός αποξηραμένος σε σκόνη
1/2 κουταλάκι γλυκού δενδρολίβανο σε σκόνη
1 φλιτζάνι τυρί τσένταρ τριμμένο
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο και ψημένο μπέικον

1/2 φλιτζάνι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

Εκτέλεση
Κόβουμε το μπέικον και σε τηγάνι το περνάμε μέχρι να ψηθεί καλά.

Σε μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα και την κρέμα γάλακτος. Προθέτουμε τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το τσένταρ, το μπέικον, τα κρεμμυδάκια και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: