Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Τηγανιτά ψάρια χωρίς κόκαλα ?


Ένα κόλπο ώστε να κάνετε τα μικρά ψάρια στο τηγάνι και να μην αισθανθείτε κόκαλα. Τα ψάρια που μπορείτε να χρησιμοποιήστε να είναι στο μέγεθος παλάμης.

Καθαρίστε τα ψάρια, πλύνετε τα, ανοίξτε την κοιλιά και τραβήξτε έξω τα εντόσθια, εάν υπάρχουν αυγά αν θέλετε τα αφήνετε.


Χρησιμοποιήστε ένα αιχμηρό μαχαίρι προσεκτικά, και κάνετε τομές (όπως στη φωτογραφία) χωρίς να κόψετε τη σπονδυλική στήλη, από τη μια και από την άλλη πλευρά.
Στην κοιλιά βάζουμε κομμάτια από κρεμμύδι και ένα φύλλο δάφνης κομμένο σε λεπτές λουρίδες.


Περάστε το ψάρι από το αλεύρι και τηγανίστε σε χαμηλή φωτιά. Θα δείτε ότι θα είναι πολύ νόστιμα, η μυρωδιά και η γεύση των κρεμμυδιών είναι υπέροχη, και το σημαντικότερο, δεν υπάρχουν κόκαλα.
Τα κόκαλα ψήνονται στο καυτό λάδι, και όταν τρώτε τα ψάρια, τα μασάτε χωρίς να τα καταλαβαίνετε. Δοκιμάστε το δεν θα το μετανιώσετε.



Δεν υπάρχουν σχόλια: