Υλικά
5 αυγά
2 κουταλιές σούπας μαγιονέζα
1 κουταλιά γλυκού μουστάρδα
1/2 κουταλάκι γλυκού κέτσαπ
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
1 φλιτζάνι αλεύρι
1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
3 αυγά χτυπημένα
Σκόνη πάπρικα
Αλάτι και πιπέρι
Λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Βράζουμε τα αυγά σφικτά για 20 λεπτά.
Τα κόβουμε κατά μήκος και αφαιρούσε σε μπολ τους κρόκους.
Στο μπόλ με τους κρόκους βάζουμε την μαγιονέζα το σκόρδο,
την μουστάρδα και την κέτσαπ. Ανακατεύουμε και λιώνουμε τους κρόκους να γίνει
μία κρέμα. Αλατίζουμε και πιπερώνουμε.
Τοποθετούμε τα αυγά με το κενό επάνω και βάζουμε στο μίγμα
των κρόκων σε κορνέ. Γεμίζουμε το κενό των αυγών με το μίγμα και πασπαλίζουμε
με πάπρικα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου