Υλικά
1/2 πακέτο φιδές
2/3 φλιτζανιού ρύζι για πιλάφι
4 φιλέτα μπούτι κοτόπουλο ή δύο στήθος
1/2 φλιτζάνι αρακάς
2 αυγά
1 κουτ. Σούπας σόγια σος
½ φλιτζάνι μανιτάρια χοντροκομμένα
Αλάτι και πιπέρι
2 κουτ. Σούπας ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα με νερό ρίχνουμε το ρύζι να βράσει. Σε μία άλλη
τον αρακά. Όταν βράσουν τα στραγγίζουμε.
Βάζουμε το γουόκ (wok) ή ένα βαθύ τηγάνι να κάψει. Ρίχνουμε τον φιδέ σπασμένο χοντρά μέσα και τα μανιτάρια, ανακατεύουμε μέχρι να πάρει χρυσό χρώμα. Αφαιρούμε τον φιδέ στη άκρη.
Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι και το κοτόπουλο
σε μικρά κομμάτια. Αφήνουμε να πάρουν χρώμα από όλες τις μεριές και σβήνουμε με
την σόγια σος. Προσθέτουμε ένα φλιτζάνι νερό ζεστό και αφήνουμε να ψηθεί καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου