Αυτή η κρέμα είναι πολύ ευέλικτη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί
σε πολλές γλυκές παρασκευές, μπορείτε, στην πραγματικότητα, να τη
χρησιμοποιήσετε τόσο με φρέσκα φρούτα (είναι εξαιρετική με ζουμερές φράουλες
εποχής) όσο και ως γέμιση για τιραμισού , πάνω σε ταρτάκια, ή γιατί όχι, για
ένα διαφορετικό pandoro
ή panettone. Η κρέμα
μασκαρπόνε είναι εξαιρετική για γέμιση κέικ και τέλεια σε συνδυασμό με ένα
απαλό παντεσπάνι και είναι επίσης πολύ καλή από μόνη της πασπαλισμένη με
τριμμένη σοκολάτα ή κακάο.
Σας παρέχουμε τρείς διαφορετικές συνταγές και στη συνέχεια
εξαρτάται από εσάς και τη φαντασία σας να τη χρησιμοποιήσετε καλύτερα.
Για την παρασκευή της κρέμας μασκαρπόνε, κανένα από τα υλικά δεν πρέπει να είναι κρύο στο ψυγείο.
Θα σας δώσουμε τρείς εναλλακτικές συνταγές για να διαλέξετε
όποια θέλετε ανάλογα με την χρήση της.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου