Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Τραγανό Σνίτσελ Κοτόπουλου

Υλικά
500 γραμ. στήθος κοτόπουλο για σνίτσελ
3 αυγά
2 κουταλιά σούπας γάλα
1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
1 κουταλιά γλυκού πάπρικα καπνιστή
2 κουταλιά σούπας ξερή μυζήθρα τριμμένη
1 κουταλιά γλυκού πιπέρι
αλάτι
Ηλιέλαιο ή Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
Σε μπόλ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα. Σε πιάτο
ανακατεύουμε την φρυγανιά, με το αλάτι, το πιπέρι, την πάπρικα και το τριμμένο τυρί.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε τηγάνι. Παίρνουμε ένα σνίτσελ κοτόπουλο το περνάμε από το αυγό μετά από την φρυγανιά και το ψήνουμε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Το βγάζουμε σε πιάτο που έχουμε βάλει χαρτί κουζίνας να απορροφήσει το επιπλέων λάδι.

Εναλλακτικά το ψήνουμε στον φούρνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: