Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Τραγανό Σνίτσελ Κοτόπουλου

Υλικά
150 γραμ. φέτα
1 αυγό
1 κουταλιά σούπας γάλα
2 κουταλιές σούπας φρυγανιά τριμμένη
1 κουταλιά γλυκού πιπέρι
Ηλιέλαιο ή Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάτε το αυγό μέχρι να αφρίσει και προσθέτετε το γάλα σιγά-σιγά και ανακατεύετε. Βάζετε μέσα τα κομμάτια της φέτας.

Σε ένα άλλο ρηχό πιάτο βάζετε την τριμμένη φρυγανιά και το πιπέρι περνάτε την φέτα από όλες τις πλευρές.

Παράλληλα καίτε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τηγανίζετε την φέτα για περίπου 1 λεπτό τη πλευρά (μόλις να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα η φρυγανιά). Αν μας αρέσει στύβουμε από πάνω λεμόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: