Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Θράψαλα ψητά με φέτα



Υλικά
4 μεγάλα θράψαλα
4 κομμάτια φέτα (περίπου στο μέγεθος του θράψαλου)
Αλάτι και πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
4 ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους
10 ελιές ψιλοκομμένες

Εκτέλεση
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα θράψαλα χωρίς να κόψουμε τα πλοκάμια.
Τα αλατοπιπερώνουμε τα γεμίζουμε με την φέτα και τα ψήνουμε στην ψησταριά ή στο γκριλ. Τα γυρίζουμε συνέχεα για να μην χυθεί η φέτα που λιώνει.
Σε ένα μικρό κατσαρόλι ρίχνουμε το λάδι, τις ντομάτες τις ελιές και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Προσθέτουμε την ρίγανη και αποσύρουμε από την φωτιά.
Όταν τα θράψαλα είναι έτοιμα τα βάζουμε σε πιατέλα και περιχύουμε με την σάλτσα.

Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: