Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Καυτερό λάδι για σάλτσες σαλάτες



Υλικά
Κόβουμε 15 – 20 καυτερές πιπεριές
1 1 /2 φλιτζάνι ουίσκι
ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα γυάλινο βαζάκι τις πιπεριές και το γεμίζουμε με ουίσκι. Τα κλείνουμε και το αφήνουμε για 1 βδομάδα στον ήλιο. Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπουκάλι και το γεμίζουμε με ελαιόλαδο. Αυτό το προσθέτουμε στα φαγητά όταν θέλουμε να δώσουμε ένταση.

Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: