Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Αστακός στιφάδο



Υλικά
1 αστακό περίπου 1 κιλό
4-5 κρεμμυδάκια κομμένα σε φέτες
2-3 ώριμες ντομάτες
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι γλυκού κόκκινο και μισό πράσινο πιπέρι
1 κουταλάκι γλυκού κόλιαντρο σκόνη
Αλάτι
1-2 φύλα δάφνης


Εκτέλεση
Κόβουμε τον αστακό σε κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και τα κομμάτια αστακού μαζί και το κεφάλι, τα κρεμμύδια και τα τσιγαρίζουμε ελαφρά. Ρίχνουμε την ντομάτα, αλάτι, το κόλιαντρο σκόνη, τα πιπέρια τα φύλα δάφνης και 1 ποτήρι νερό.
Ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου σε μέτρια φωτιά.

Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: