Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Κολοκυθοκεφτέδες



Υλικά
1 κολοκυθάκι
100 γραμ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
4 αυγά
1 κουταλιά σούπας ξερό δυόσμο
Αλάτι και πιπέρι
Αλεύρι όσο πάρει

Εκτέλεση
Τρίβουμε το κολοκύθι στον χοντρό τρίφτη και
τον σφίγγουμε να φύγουν τα υγρά του. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά ανακατεύουμε και προσθέτουμε αλεύρι να γίνει ένας μέτρια πηχτός χυλός.
Τηγανίζουμε τους κεφτέδες ρίχνοντας τους στο καυτό λάδι μία κουταλιά σούπα κάθε φορά. Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές και σερβίρουμε. Τρώγονται ζεστοί.

Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: