Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Πιτάκια λάχανου



Υλικά
1 μικρό λάχανο 500 γραμ.
2 αυγά
4 κουταλιές σούπας αλεύρι
Αλάτι και πιπέρι
1 κουταλάκι γλυκού ψιλοκομμένο άνηθο
Ελαιόλαδο για τηγάνισμα


Εκτέλεση
Βράζουμε το λάχανο για 10 λεπτά και το αφήνουμε να στραγγίξει.
Ψιλοκόβουμε το λάχανο και το βάζουμε πάλι στο σουρωτήρι.


Ανακατεύουμε το λάχανο με τα αυγά το αλεύρι, τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι. Ψήνουμε την ζύμη σε πιτάκια σε τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια: