Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Κρουτόν με μυρωδικά


Υλικά
1 ψιλοκομμένη φραντζόλα ψωμί σε κύβους
4 κουταλιές βούτυρο, λιωμένο
1 κουταλάκι γλυκού ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι γλυκού αλάτι
1/2 κουταλάκι γλυκού σκόνη κρεμμυδιού
1/2 κουταλάκι αποξηραμένο μαϊντανό
1/2 κουταλάκι γλυκού σκόνη σκόρδου
1/2κουταλάκι γλυκού αποξηραμένη θρούμπη

Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 250 βαθμούς.
Ρίξτε τους κύβους ψωμιού σε ένα μεγάλο μπολ.
Σε μικρότερο μπολ , ανακατεύουμε το λιωμένο βούτυρο, το ελαιόλαδο και όλα τα καρυκεύματα.
Ρίχνουμε μείγμα πάνω από τους κύβους ψωμιού και ανακατεύουμε για να ενωθούν καλά.
Ρίξτε κύβους ψωμιού σε ένα ταψί με λαδόκολλα και απλώστε ομοιόμορφα.
Βάλτε το ταψί στο φούρνο. Ψήνουμε για 10 λεπτά και ανακατεύουμε κατά διαστήματα μέχρι να ροδίσουν.
Αφαιρέστε από το φούρνο και αφήστε να κρυώσουν. Φυλάσσονται σε αεροστεγές δοχείο για 3-5 ημέρες.



Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: