Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Μανιτάρια πορτομπέλο πίτσα (Pizza Portobello)



Υλικά
4 Μανιτάρια Portobello
4 κουταλιές σούπας σάλτσα πίτσας
4 κουταλιές σούπας Cheddar, τριμμένο
12 μικρές φέτες λουκάνικο χωριάτικο
4 κουταλιές σούπας χρωματιστές πιπεριές, σε κύβους
4 κουταλάκια γλυκού κρεμμυδιού ψιλοκομμένα
1 κουταλιά σούπας ρίγανη
Αλάτι και μαύρο πιπέρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200c.
Αφαιρέστε τα μίσχους από τα μανιτάρια και καθαρίστε τα βράγχια με ένα κουταλάκι του γλυκού. 


Ελαφρά αλείψτε με λάδι και πασπαλίστε μια γερή δόση με αλάτι και πιπέρι. 
Πιάσε μια οδοντογλυφίδα και τρυπήστε το μανιτάρι 4-5 φορές. 


Αυτό θα επιτρέψει στην υγρασία να στάξει έξω κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
Τοποθετήστε τα σε μια σχάρα μέσα σε ένα ταψί (για να απορρίψουν την υγρασία). Ψήστε για περίπου 6-10 λεπτά ή μέχρι να αρχίσουν να μαραίνονται. 


Θέλετε να βγάλουν την υγρασία τους, αλλά όχι μέχρι να ψηθούν εντελώς
Με χαρτί κουζίνας απορροφήστε την υπερβολική υγρασία και στη συνέχεια με ένα κουτάλι απλώστε μέσα ένα στρώμα σάλτσας πίτσας, στη συνέχεια βάλτε το Τυρί, και βάλτε ομοιόμορφα τα υπόλοιπα υλικά και τελειώστε με την ρίγανη. 


Βάλτε τα στο φούρνο και ψήστε για λίγα λεπτά έως ότου το τυρί αρχίσει να λιώνει.





Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: