Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Πιτάκια με πατάτα καi τυρί

Υλικά
240 γραμ πατάτες σε ροδέλες
4 πίτες για σουβλάκια
160 γραμ. γραβιέρα
1 κουταλιά σούπας θυμάρι
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζουμε τις ροδέλες πατάτας μέχρι να μαλακώσουν λίγο και τις στραγγίζουμε.
Ενώ οι πατάτες μαγειρεύονται, προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C. Τοποθετήστε τις πίτες σε ένα ταψί και τις βουρτσίζουμε στην κορυφή με λίγο ελαιόλαδο.
Κόψτε το τυρί σε λεπτές φέτες και βάλτε πάνω από τις πίτες.
Στη βάλτε τις πατάτες, ομοιόμορφα πάνω στις πίτσες. Πασπαλίστε με θυμάρι, το σκόρδο, λίγο αλάτι, και πιπέρι. Στη συνέχεια ψήνετε στο φούρνο για 10 λεπτά, μέχρι οι πατάτες να είναι τραγανές. Αφήστε να κρυώσουν πριν τα απολύσετε.

 Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα


Δεν υπάρχουν σχόλια: