Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Πιτσάκια ατομικά με γεύσεις

Πολλές φορές δεν μπορούμε να αποφασίσουμε τι θέλουμε να έχει η πίτσα για την παρέα μας. Εδώ ένας τρόπος να είμαστε ευχαριστημένοι όλοι.

Υλικά
1 πακέτο ζύμη για πίτσα
2 φλιτζάνια κέτσαπ
2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο ζαμπόν
2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο μπέικον
2 φλιτζάνια τυρί Γκούντα
2 φλιτζάνια πιπεριές ψιλοκομμένες
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σκόρδο
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη ντομάτα

2 φλιτζάνια ψιλοκομμένα μανιτάρια
10 ξυλάκια για σουβλάκι

Εκτέλεση
Θερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 200ο.
Βάζουμε τα ξυλάκια σε νερό για 2 ώρες για να μην καούν όταν θα θερμανθούν.
Βάζουμε κάθε υλικό σε μπολάκι για εύκολη χρήση.
Μοιράζουμε την ζύμη σε μπαλάκια στο μέγεθος μικρού αυγού.
Διαλέγουμε τι θέλουμε να έχει κάθε πιτσάκια πατάμε λίγο με το χέρι μας να στρογγυλέψουν και βάζουμε τα υλικά ή βουτάμε την ζύμη στα αντίστοιχα μπολάκια.
Περνάμε κάθε πιτάκι ζύμης σε ξυλάκι για σουβλάκι και τα βάζουμε σε ταψί που έχουμε απλώσει λαδόκολλα και ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα για 10 – 15 λεπτά (ανάλογα με το πάχος τους).



Μπορούμε να αφαιρέσουμε τα ξυλάκια και να τα κάνουμε σκέτα πιτσάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: