Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Σάλτσα πιπεριάς (chili dip)

Υλικά
1/3 φλιτζάνι μαγιονέζα
1/3 φλιτζάνι γιαούρτι
1 σκελίδα σκόρδο φρέσκο λιωμένο
2 πιπεριές τσίλι
2 πιπεριές κόκκινη και πράσινη
4 μεγάλες πίτες για σουβλάκια ή πατατάκια

Εκτέλεση
Σε μπλέντερ βάζουμε το σκόρδο, τις πιπεριές και χτυπάμε μέχρι να γίνει ένας λείος πολτός. Βάζουμε σε μπολ το γιαούρτι και την μαγιονέζα, ανακατεύουμε καλά και συμπληρώνουμε με τον πολτό από τις πιπεριές.
Ανακατεύουμε να ενοποιηθούν και βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε.
Ψήνουμε τις πίτες στον φούρνο μέχρι να αρχίσουν να ξεροψήνονται.

Σερβίρουμε την σάλτσα με τις πίτες και πατατάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: