Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Δροσερό cocktail Volta Koyzina

Υλικά
2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο πεπόνι
1/2 φλιτζάνι τεκίλα
3 κουταλιές σούπας φρέσκο χυμό λάιμ
1 κουταλιά σούπας kahlua (λικέρ πορτοκάλι)
Χοντρό θαλασσινό αλάτι, για γαρνίρισμα (προαιρετικά)
Φέτες λεμόνι για γαρνίρισμα

Εκτέλεση
Στο μπλέντερ, βάζουμε το ψιλοκομμένο πεπόνι και χτυπάμε μέχρι να γίνει λείος χυμός. Τον βάζουμε σε ένα μεγάλο σέικερ.
Προσθέστε την τεκίλα, το χυμό λάιμ, kahlua (λικέρ πορτοκάλι) και μερικά παγάκια.
περνάμε τα χείλη των ποτηριών με την φλούδα του λάιμ και τα βουτάμε σε αλάτι. Γεμίστε ποτήρια με πάγο.

Ανακινείται το μίγμα στο σέικερ μέχρι καλά και το σουρώνουμε σε έτοιμα ποτήρια. Γαρνίρετε με φέτες λεμονιού αν το επιθυμείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: