Υλικά
2 φύλλα κρούστας
1 γιαούρτι στραγγιστό
250 γραμ. ανθότυρο
250 γραμ. τριμμένη παρμεζάνα
250 γραμ. τριμμένο τυρί γκούντα
2 αυγά
πιπέρι
Βούτυρο για το ταψί
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τα τυριά το γιαούρτι, τα αυγά,
και το πιπέρι.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί ή πυρέξ και απλώνουμε το ένα φύλλο
κρούστας. Βάζουμε το μείγμα τυριών γιαουρτιού και σκεπάζουμε με το δεύτερο
φύλλο. Κάνουμε στην επιφάνια χαρακιές και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30
λεπτά μέχρι να ψηθεί το φύλο μας και από τις δύο μεριές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου