Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Γλυκό βατόμουρα και μπράντι

Υλικά
4 φλιτζάνια φρέσκα βατόμουρα
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 κουταλιά σούπας κονιάκ
2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
1/4 φλιτζάνι νερό

Εκτέλεση
Τοποθετήστε τα βατόμουρα, τη ζάχαρη, το κονιάκ και σε μια κατσαρόλα, και τοποθετήστε σε μέτρια φωτιά. Σιγά-σιγά αφήνουμε να σιγοβράσουν και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν τα βατόμουρα, περίπου 10 λεπτά.
Διαλύουμε το κορν φλάουρ στο νερό, και ανακατεύετε με τα μούρα που σιγοβράζουν.


Συνεχίστε το μαγείρεμα και το ανακάτεμα μέχρι να δέσει η σάλτσα περίπου 10 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: