Υλικά
1/2 κιλό γαρίδες αποφλοιωμένες
2 σκελίδες σκόρδο
1 1/2 κουταλάκι γλυκού
θυμάρι
Ξύσμα από 1 λεμόνι και ο χυμός του
2 κοφτερές πιπεριές
1 σφηνάκι λάδι
1 κουταλάκι γλυκού καπνιστή πάπρικα
1 κουταλιά σούπας μαϊντανό
1 σφηνάκι ρακί
Αλάτι
Εκτέλεση
Στο μούλτι βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τι γαρίδες και το
ρακί.. Τα πολτοποιούμε και βάζουμε τις γαρίδες να μαριναριστούν για 2 ώρες.
Βάζουμε όλο το μίγμα με τις γαρίδες σε καυτό τηγάνι και
ψήνουμε για 5 λεπτά. Γυρίζουμε και ψήνουμε για άλλα 3 λεπτά. Σβήνουμε με ένα σφηνάκι ρακί και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου