Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Ταραμοσαλάτα

Υλικά
300 γραμ. ταραμά
1 ξερό κρεμμύδι
χυμό από 1 λεμόνι
3-4  σφηνάκι  ελαιόλαδο
6 φλιτζ. ψίχα ψωμιού μουσκεμένο σε νερό και στραγγισμένο καλά

Εκτέλεση

Βάζετε το κρεμμύδι στο μπλέντερ να ψιλοκοπεί. Προσθέτετε τον ταραμά και λίγο -λίγο το ελαιόλαδο, χτυπώντας τα να γίνουν πολτός (περίπου 1 λεπτό σε γρήγορη ταχύτητα). Προσθέτετε την ψίχα του ψωμιού και σιγά-σιγά το υπόλοιπο λάδι και το λεμόνι, χτυπώντας και δοκιμάζοντας, ώστε να έρθει ακριβώς στην γεύση που σας αρέσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια: