Υλικά
300 γραμ. ταραμά
1 ξερό κρεμμύδι
χυμό από 1 λεμόνι
3-4 σφηνάκι ελαιόλαδο
6 φλιτζ. ψίχα ψωμιού μουσκεμένο σε νερό και στραγγισμένο
καλά
Εκτέλεση
Βάζετε το κρεμμύδι στο μπλέντερ να ψιλοκοπεί. Προσθέτετε τον
ταραμά και λίγο -λίγο το ελαιόλαδο, χτυπώντας τα να γίνουν πολτός (περίπου 1
λεπτό σε γρήγορη ταχύτητα). Προσθέτετε την ψίχα του ψωμιού και σιγά-σιγά το
υπόλοιπο λάδι και το λεμόνι, χτυπώντας και δοκιμάζοντας, ώστε να έρθει ακριβώς
στην γεύση που σας αρέσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου