Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Μπακαλιάρος τηγανητός

Υλικά
1 Φίλο Μπακαλιάρος
1 κουτάκι μπύρα
αλεύρι
αλάτι
λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση
Αφαιρούμε την πέτσα από τον μπακαλιάρο και τον βάζουμε στο νερό για 24 με 36 ώρες κατά τις οποίες αλλάζουμε το νερό 3 με 4 φορές.

Ετοιμάζουμε το κουρκούτι βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ αλεύρι με μπύρα μέχρι να γίνει ένας χυλός που δεν θα τρέχει από το κουτάλι.


Τηγανίζουμε τον μπακαλιάρο σε πολύ καυτό λάδι και για λίγο γυρίζοντας μόλις πάρει χρώμα.  Σερβίρουμε με σκορδαλιά.




Δεν υπάρχουν σχόλια: