Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Φτιάχνουμε τυρί κρέμα

Υλικά
1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι
1 κουταλιά σούπας αλάτι
Ένα κομμάτι τουλπάνι

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι και το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε το μίγμα στο τουλπάνι το δένουμε σε μπουγκί. Το δένουμε σε ένα ξύλο και το κρεμάμε σε ένα βαθύτερο μπόλ να μην ακουμπάει στον πάτο.


Το βάζουμε στο ψυγείο για 24 ώρες. Θα βγάλει αρκετό υγρό. Ανοίγουμε το μπουγκί και το τυρί κρέμα είναι έτοιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: