Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Κρύα σάλτσα Ροκφόρ

Υλικά
1/2 φλιτζάνι γάλα
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1/3 φλιτζάνι μαγιονέζα
1 φλιτζάνι μπλε τυρί τριμμένο
1 κουταλιά σούπας σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
αλάτι και μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση
Ανακατέψτε το γάλα, με την κρέμα γάλακτος και την μαγιονέζα σε ένα μπολ μέχρι συνδυαστούν καλά. Προσθέστε το τριμμένο μπλε τυρί και ανακατεύουμε μαζί, μέσα στο μείγμα βουτυρόγαλα. 
Μερικά κομμάτια του μπλε τυρί θα πρέπει να παραμείνουν. 
Προσθέστε το σχοινόπρασο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύετε να συνδυάσουν.

Φυλάσσουμε για 3 μέρες στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: