Υλικά
200 γραμ. καλαμπόκι για ποπ κορν
1/4 φλιτζάνι τσιπ σκούρα σοκολάτα
Εκτέλεση
Μόλις ποπ κορν είναι έτοιμα, Βάλτε μια κατσαρόλα στην φωτιά
να κάψει μετά αφαιρέστε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Προσθέστε κομματάκια σοκολάτας και ανακατέψτε με το ποπ κορν
με μια σπάτουλα σιλικόνης, φροντίστε να αφαιρέσετε τυχόν λιωμένη σοκολάτα από
τον πάτο της κατσαρόλας.
Μόλις ποπ κορν είναι
επικαλυμμένο με σοκολάτα, απλώστε πάνω σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τα αφήνετε
να κρυώσουν πριν τα σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου