Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Σάντουιτς στην σχάρα

Υλικά
1 φραντζόλα ψωμί (μιας μέρας κατά προτίμηση)
1/2 φλιτζάνι βούτυρο λιωμένο
1/2 φλιτζάνι τυρί τσένταρ τριμμένο
1/2 φλιτζάνι τυρί γραβιέρα τριμμένη
1/2 φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα τριμμένο
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο ζαμπόν ή άλλο της αρεσκείας σας σε μικρά κυβάκια
Προαιρετικά φέτες ντομάτας

Εκτέλεση
Κόβουμε την φρατζόλα κατά μήκος. Αλείφουμε όλες τις πλευρές με το βούτυρο και ψήνουμε της εσωτερικές στο γκριλ.

Σε μπόλ ανακατεύουμε τα τυριά με το ζαμπόν. Όταν πάρει χρυσαφή χρώμα η εσωτερική πλευρά του ψωμιού το γεμίζουμε με το μίγμα τυριών ζαμπόν. Αν θέλουμε απλώνουμε τις φέτες ντομάτας σε όλη την επιφάνια και σκεπάζουμε με το άλλο κομμάτι φρατζόλας. Ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να πάρει χρώμα και να λιώσουν τα τυριά. Βγάζουμε από τον φούρνο και κόβουμε σε μερίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: