Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Σουβλάκια λαχανικών

Υλικά
150 γραμ. κρεμμυδάκια στιφάδου
200 γραμ. ντοματάκια
200 γραμ. μικρά άσπρα μανιτάρια
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη  πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
2 ρίζες φινόκιο
λάδι για άλειμμα, χοντρό αλάτι,  πιπέρι, ψιλοκομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση

Βράζετε τα κρεμμύδια χωρίς να τα ξεφλουδίσετε για 10 λεπτά, τα στραγγίζετε και μόλις κρυώσουν τα ξεφλουδίζετε, Πλένετε τα ντοματάκια. Καθαρίζετε τις πιπεριές και τις κόβετε σε κομμάτια. Καθαρίζετε και τα μανιτάρια. Καθαρίζετε το φινόκιο και το κόβετε σε τέταρτα. Καρφώνετε τα λαχανικά εναλλάξ στα ειδικά σουβλάκια, τα αλείφετε με λάδι και τα ψήνετε για 15-20 λεπτά στο μπάρμπεκιου. Πριν τα σερβίρετε τα πασπαλίζετε με αλάτι, πιπέρι και μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: