Υλικά
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/3 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο σχοινόπρασο
3 κουταλιές σούπας νερό
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές σούπας κομμένα φιστίκια Αιγίνης χοντροκομμένα
2 κουταλιές σούπας τυρί παρμεζάνα
1/2 κουταλάκι γλυκού αλάτι
1/8 κουταλάκι γλυκού πράσινο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Σε μεσαίο μπολ ανακατέψτε το αλεύρι, το σχοινόπρασο, το αλάτι
και το πιπέρι. Σε ένα άλλο μπολ βάλτε το νερό και το λάδι.
Σε μια ελαφρώς αλευρωμένη ζύμη επιφάνεια απλώστε την ζύμη σε
ορθογώνιο. Τρυπήστε παντού με ένα πιρούνι. Πασπαλίστε με φιστίκια και τυρί και
πατήστε τα καλά να ενωθούν με την ζύμη. Χρησιμοποιώντας ένα κόπτη πίτσας, κόψτε
τη ζύμη σε ορθογώνια μικρά μπισκότα. Μεταφέρετε τα σε μεγάλο ταψί με λαδόκολλα.
Ψήστε τα 20 με 23 λεπτά ή έως ότου τα μπισκότα αρχίσουν να γίνονται
καφετί. Αφήστε τα να κρυώσουν. Σερβίρετε τσιπς με την σάλτα μουστάρδας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου