Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Σπιράλ πατάτας

Υλικά
3 πατάτες μέτριες καθαρισμένες
2 αυγά
1 κουταλιά σούπας νισεστέ (καλαμποκάλευρο)
1 φλιτζάνι παρμεζάνα
Αλάτι και πιπέρι
1 φλιτζάνι γάλα
Λάδι για τηγάνισμα
Λίγη ρίγανη για το σερβίρισμα

Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες και όταν είναι μαλακές τις βάζουμε σε ένα μπολ. Με το εξάρτημα του πουρέ πατάμε τις πατάτες και τις κάνουμε πουρέ.
Βάζουμε τον πουρέ σε ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα άλλα υλικά, εκτός από το λάδι.
Ανακατεύουμε καλά και με το μείγμα γεμίζουμε ένα κορνέ ή μια σακουλίτσα. Κόβουμε την μία άκρη της σακούλας και ετοιμάζουμε το τηγάνι μας. Βάζουμε σε βαθύ τηγάνι το λάδι και όταν κάψει σχεδιάζουμε με το κορνέ σπιράλ. Ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα γυρνώντας τα και από τις δύο πλευρές, πασπαλίζουμε με ρίγανη.


Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: