Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Λαχανόσουπα με κιμά

Υλικά
½ κιλό μοσχαρίσιο κιμά
1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 λάχανο χοντροκομμένο
500 ml. τριμμένη φρέσκια ντομάτα
150 ml νερό
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο.
Προσθέτουμε τον κιμά και ψήνουμε έως ότου να αλλάξει το χρώμα του. Προσθέτουμε το λάχανο, την ντομάτα και το νερό. Ανακατεύουμε, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσει για περίπου μισή ώρα, έως ότου να μαλακώσει αρκετά το λάχανο. Εάν θέλουμε πιο πικάντικη γεύση μπορούμε να προσθέσουμε λίγο τσίλι σε σκόνη.

Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: