Υλικά
½ κιλό μοσχαρίσιο κιμά
1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 λάχανο χοντροκομμένο
500 ml. τριμμένη φρέσκια ντομάτα
150 ml νερό
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το
κρεμμύδι με το σκόρδο.
Προσθέτουμε τον κιμά και ψήνουμε έως ότου να αλλάξει το
χρώμα του. Προσθέτουμε το λάχανο, την ντομάτα και το νερό. Ανακατεύουμε,
αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να βράσει για περίπου μισή ώρα, έως ότου να
μαλακώσει αρκετά το λάχανο. Εάν θέλουμε πιο πικάντικη γεύση μπορούμε να
προσθέσουμε λίγο τσίλι σε σκόνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου