Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Ομελέτα φούρνου

Υλικά
10 φέτες ψωμί μπαγιάτικο κομμένο σε κύβους
1 φλιτζάνι τριμμένη γραβιέρα
1 φλιτζάνι τριμμένο Γκούντα
4 αυγά
1 φλιτζάνι γάλα
200 γραμ. μπέικον χοντροκομμένο
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα αυγά, τα τυριά. Αλάτι, πιπέρι και το γάλα και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το ψωμί και ανακατεύουμε να πάρει όλο σχεδόν το μείγμα αυγών.

Αδειάζουμε το μείγμα του μπολ σε ένα βουτυρωμένο πυρέξ και πασπαλίζουμε στην επιφάνια το μπέικον.
Ψήνουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά ή μέχρι να πάρει ένα χρυσό χρώμα στην επιφάνια.


Εκτυπώστε την συνταγή σε κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: