Υλικά
1/4 κιλού κιμά
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι τριμμένο
1 φλιτζάνι γραβιέρα τριμμένη
1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
αλάτι και πιπέρι
300 γραμ. μπέικον
2 κουταλιά σούπας σουσάμι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά, το κρεμμύδι, την γραβιέρα, την
φρυγανιά αλάτι και πιπέρι και ζυμώνουμε.
Ετοιμάζουμε μπιφτέκια και με ένα κουπάτ κόβουμε στο κέντρο
να γίνει ροδέλα. Τυλίγουμε γύρο στην ροδέλα μπιφτέκι το μπέικον μέχρι να κλίσει
όλος ο κύκλος. Ψήνουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά από κάθε
μεριά να πάρει χρώμα.
Σερβίρουμε με ψητά λαχανικά και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου