Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Σπαγγέτι με σκόρδο και παρμεζάνα

Υλικά
500 γραμ. σπαγγέτι
10 κουτ. σούπας βούτυρο
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κουτ. γλυκού τσίλι
1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα
αλάτι και πιπέρι
2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό



Εκτέλεση
Μαγειρέψουν τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες αλ τέντε
Μετά το μαγείρεμα, αφήστε τα να στραγγίξουν.


Σε μεγάλο τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο μαζί με το σκόρδο και το τσίλι. Ανακατεύουμε Περίπου 4-5 λεπτά,  για να συνδυαστούν  οι γεύσεις.
Βάλτε τα μακαρόνια στο τηγάνι και την παρμεζάνα και ανακατεύουμε για 2 λεπτά.

Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι, πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: