Υλικά
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
6 αυγά
1 κουτί γάλα εβαπορέ
Αδειάζουμε το ζαχαρούχο γάλα σε ένα μπολ και το βάζουμε στον
φούρνο μικροκυμάτων για 5 λεπτά να γίνει καραμέλα και αφήνουμε να κρυώσει.
Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά, την καραμέλα και το γάλα. Ανακατεύουμε
με το σύρμα καλά.
Μοιράζουμε το μείγμα σε πυρέξ φορμάκια και ψήνουμε στον
φούρνο μικροκυμάτων για 3 λεπτά μέχρι να πήξει η κρέμα μας.
Σερβίρουμε με το
μπολάκι ή ξεφορμάρουμε και συνοδεύουμε με φράουλα και σιρόπι καραμέλας που
έχουμε κρατήσει από πάνω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου