Υλικά
1 κούπα καφέ φίλτρου
2 κουταλιές σούπας βαλσαμικό ξύδι
2 κουταλιές σούπας λάδι
1 κουταλιά σούπας αλάτι χοντρό
2 κουταλιές σούπας ρούμι
2 κουταλιές σούπας μαύρη ζάχαρη
1 κουταλιά γλυκού σπασμένο πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1/2 κουταλιού γλυκού καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά και τα βάζουμε στο μπόλ για
το μαρανάρισμα ή σε σακούλα μαριναρίσματος (κάνει καλύτερο μαρινάρισμα).
Βάζουμε το κρέας και το αφήνουμε περίπου 8 ώρες ανάλογα
πάντα με το μέγεθός του.
Όταν βγάλουμε το κρέας το ψήνουμε στην σχάρα και το γυρνάμε
μόνο όταν ξεκολλήσει από την κάτω πλευρά.
Την Υπόλοιπη μαρινάρα μπορούμε να την βράσουμε και να την
δέσουμε σε σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου