Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Λουκανικάκια κοκτέιλ με γλάσο μουστάρδας και μέλι

Υλικά
1 πακέτο λουκάνικα κοκτέιλ απλά (όχι πικάντικα)
1 κουταλιά σούπας μέλι
1 κουταλιά σούπας βαλσάμικο ξύδι
1κουταλιά σούπας μουστάρδα απαλή
1 κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού
2 κουταλιές σούπας νερό
λίγα φύλλα φρέσκο δεντρολίβανο ψιλοκομμένα

Εκτέλεση
Βράζουμε τα λουκάνικα για 3 λεπτά σε νερό αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και τα στραγγίζουμε καλά.

Σε κατσαρολάκι βάζουμε το νερό και το μέλι, ζεσταίνουμε και ανακατεύουμε να διαλυθεί.
Προσθέτουμε το ξύδι την μουστάρδα, και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί η μουστάρδα, προσθέτουμε και το λεμόνι.

Σε τηγάνι βάζουμε πολύ λίγο λάδι και σοτάρουμε τα λουκάνικα σβήνουμε με το μίγμα μελιού μουστάρδας και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο δενδρολίβανο, αφήνουμε να καραμελώσει και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: